Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ- Σύστημα Συλλογής Κοπράνων



Σε μία περιήγηση στο διαδίκτυο έπεσα πάνω σε μία συζήτηση νοσηλευτών/τριών με θέμα ποια υλικά που χρησιμοποιούν κάθε μέρα τους κάνουν την ζωή πιό εύκολη. Οι περισσότεροι αναφέρονταν σε ενα σύστημα συλλογής κοπράνων.. το βρήκα λοιπόν και σας ενημερώνω για την πρωτοτυπία του προιόντος και την αιτιολογία της χρησιμότητάς του.
Πρόκειται για μία συσκευή μίας χρήσεως με κόστος που κυμαίνεται γύρω στα 50 ευρώ. Το προιόν απευθύνεται σε ασθενείς με ακράτεια κοπράνων, και σε ασθενείς κλινήρεις με μειωμένη ή καθόλου κινητικότητα, με κόπρανα σε υδαρή ή ημιυδαρή κατάσταση. Είναι σχεδιασμένο κατά τέτοιο τρόπο ώστε να απορροφά τα κόπρανα χωρίς να υπάρχει δυνατότητα διαφυγής των κοπράνων με αποτέλεσμα να προλαμβάνει την δημιουργία κατακλίσεων και μολύνσεων στο δέρμα ή στην περιγεννητική περιοχή.
Αποτελείται από ένα σωλήνα σιλικόνης με διακλάδωση σύνδεσης με σύρριγα. Μετά την εισαγωγή του στο ορθό παραμένει στην θέση του με ένα σύστημα cuff (μπαλονάκι στο οποίο εισάγεται αέρας με τη σύριγγα) ενώ στο άλλο άκρο του φέρει ένα συνδετικό για να συνδέεται με το σάκκο συλλογής κοπράνων. Όπως λένε οι νοσηλευτές που εργάζονται σε νοσοκομεία της Αγγλίας, τέρμα πιά οι πάνες, τα boner και ο μεγάλος αριθμός απο χαρτοβάμβακα και γάζες για την καθαριότητα του ασθενή!!!!

2 σχόλια:

  1. Φέρτε το στη ΜΕθ... ΤΩΡΑΑΑΑ!
    Το είχα δει σε ένα συνέδριο.
    Τι ωραία να το είχα για έναν ασθενή που έχουμε με HIV και διαρροικές κενώσεις...:(

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails